fbpx

Läs mer-test

Detta är ett läs mer-test. Och då undrar ni förstås vad jag menar med det. Jo, det är helt enkelt ett test för att se hur läs mer-funktionen fungerar i WordPress. Det jag är ute efter är en liknande funktion som finns i Joomla. Med hjälp av den kan jag låta en del av en artikel synas på en sida, och sedan låta den fortsätta på en annan sida. Fördelen med detta är att läsaren kan få en överblick över de artiklar som finns, läsa lite på varje artikel och sedan välja hur han eller hon ska gå vidare. Hittills har jag inte hittat någon sådan funktion i WordPress, men jag hoppas att den finns. Nu tänker jag nog kopiera den här texten så att det blir lite mer att jobba med.

Detta är ett läs mer-test. Och då undrar ni förstås vad jag menar med det. Jo, det är helt enkelt ett test för att se hur läs mer-funktionen fungerar i WordPress. Det jag är ute efter är en liknande funktion som finns i Joomla. Med hjälp av den kan jag låta en del av en artikel synas på en sida, och sedan låta den fortsätta på en annan sida. Fördelen med detta är att läsaren kan få en överblick över de artiklar som finns, läsa lite på varje artikel och sedan välja hur han eller hon ska gå vidare. Hittills har jag inte hittat någon sådan funktion i WordPress, men jag hoppas att den finns. Nu tänker jag nog kopiera den här texten så att det blir lite mer att jobba med.

Detta är ett läs mer-test. Och då undrar ni förstås vad jag menar med det. Jo, det är helt enkelt ett test för att se hur läs mer-funktionen fungerar i WordPress. Det jag är ute efter är en liknande funktion som finns i Joomla. Med hjälp av den kan jag låta en del av en artikel synas på en sida, och sedan låta den fortsätta på en annan sida. Fördelen med detta är att läsaren kan få en överblick över de artiklar som finns, läsa lite på varje artikel och sedan välja hur han eller hon ska gå vidare. Hittills har jag inte hittat någon sådan funktion i WordPress, men jag hoppas att den finns. Nu tänker jag nog kopiera den här texten så att det blir lite mer att jobba med.

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!

Vart vill du att jag skickar minikursen?

Din e-postadress är 100 % säker. Läs mer om vår integritetspolicy på personbedomning.se/integritetspolicy