fbpx

Om mig och den här sajten

Jag som ligger bakom den här hemsidan heter Fredrik Hillvesson och är leg. psykolog och seniorkonsult inom ledarskap och rekrytering. Under mina år som konsult har jag hunnit skaffat mig stor erfarenhet av att hjälpa företag i samband med chefsrekrytering.

På min meritlista återfinns flera av Sveriges största företag, men även små och medelstora organisationer.

Uppdragsgivarna har varit såväl privata som offentliga, och uppdragen har sträckt sig över vitt skilda branscher, både inom och utanför Sveriges gränser.

Jag har även skrivit tre böcker och driver flera webbplatser utöver denna, exempelvis hillvesson.se. Jag driver även sajter om så vitt skilda ämnen som att sluta snusa, skriva uppsats och personlig effektivitet.

Förutom psykologi har jag studerat ett flertal ämnen, bland annat företagsekonomi med inriktning mot organisation, och NLP, neurolingvistisk programmering.

Jag samarbetar även med flera konsulter och psykologer i olika nätverk. På så sätt kan jag lätt kalla in ytterligare resurser vid större uppdrag. Jag har även möjlighet att hitta specialistkompetens enligt dina önskemål.

Vill du veta mer om mig och hur jag kan hjälpa dig och ditt företag att förbättra era chefsrekryteringar, kontakta mig via fredrik [at] kompetensbaseradrekrytering.se för ett kort, kostnadsfritt och rådgivande samtal.

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!

Vart vill du att jag skickar minikursen?

Din e-postadress är 100 % säker. Läs mer om vår integritetspolicy på personbedomning.se/integritetspolicy